Schab na ostro

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1 kg
  • olej do smażenia

    do smaku
  • bazylia

    do smaku
  • przyprawa do kebaba

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięsko kroimy na małe kosteczki i rozbijamy. Polewamy olejem i posypujemy ziołami. Na rozgrzaną patelnie wrzucamy mięsko i czekamy, aż się zarumieni i przekładamy na drugą stronę. Nie wolno smażyć zbyt długo bo nam wyschnie!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
GGABI 18.09.2011 21:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat