Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab faszerowany czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 2 kg
marynata do mięsa: do marynowania
czosnek 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Schab faszerowany czosnkiem

Mięso myjemy, wycinamy białe błony. Nacieramy marynata i odstawiamy na noc do lodówki przykryte folia aluminiową. czosnek obieramy. Mięso wyjmujemy, nacinamy i faszerujemy czosnkiem. na gorącym oleju obsmażamy z każdej strony. następnie przekładamy do rękawa do pieczenia. Pieczemy 2 godziny w 180 stopniach .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 11.02.2012 08:38
świetne, można jeszcze oprócz zwykłej marynaty, dodać jałowiec - bardzo tu pasuje
cooleczka 05.12.2011 09:44
smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak