Schab faszerowany czosnkiem

Schab faszerowany czosnkiem

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    2 kg
  • marynata do mięsa:

    do marynowania
  • czosnek

    1 główka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Mięso myjemy, wycinamy białe błony. Nacieramy marynata i odstawiamy na noc do lodówki przykryte folia aluminiową. czosnek obieramy. Mięso wyjmujemy, nacinamy i faszerujemy czosnkiem. na gorącym oleju obsmażamy z każdej strony. następnie przekładamy do rękawa do pieczenia. Pieczemy 2 godziny w 180 stopniach .

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

suzana

11.02.2012 08:38
świetne, można jeszcze oprócz zwykłej marynaty, dodać jałowiec - bardzo tu pasuje

cooleczka

05.12.2011 09:44
smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat