Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
czosnek 6 ząbków
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
olej 20 ml
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: schab czosnkowy

Do naczynia żaroodpornego dajemy umyte mięso, liście , czosnek rozgniatamy i mieszamy z olejem , wcieramy w mięso, mięso posypujemy kucharkiem i przykrywamy naczynie folią , oraaz pieczemy w piekarniku do miękkości mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 19.04.2013 16:40
bardzo lubię czosnek i też robię taki schabik, jest pyszny :)
Granita 14.04.2013 01:33
smaczny schabik
Katarzyna59 08.04.2013 15:18
apetyczna potrawa
Ela15 24.03.2013 20:15
bardzo dobry
Dorota59 08.02.2013 19:49
mniam
Bernadeta1 21.01.2013 12:55
pycha schabik
babi17 08.01.2013 11:06
pycha
wiola333 21.09.2012 20:53
mniam
dianix 26.07.2012 16:03
uwielbiam, aj!
ilka_86 04.08.2011 07:47
fajny przepis:)
Sylwia56
Sylwia56 03.04.2011 09:43
niezłe
Misiakova 01.04.2011 07:22
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak