Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Saszłyki z gęsi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z gęsi 50 dag
papryka czerwona 1 szt
cebule 4 szt
pieczarki 25 dag
boczek wędzony 25 dag
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Saszłyki z gęsi

Piersi z gęsi pokroić w dużą kostkę, polać olejem i wymieszać z przyprawami z paczki, następnie odstawić na około 1 godziny. Boczek i paprykę pokroić w dużą kostkę a cebulę w krążki, pieczarki obrać. Nadziać na patyczki stalowe mięso, cebulę, boczek, paprykę i pieczarki, piec w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 20.04.2012 08:37
super
Kaja35 20.04.2012 08:37
super
Kaja35 20.04.2012 08:37
super
Kaja35 20.04.2012 08:37
super
Kaja35 20.04.2012 08:37
super
Jaheira11 28.10.2011 21:25
to ciekawy sposób na szaszłyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak