Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sardynki po balatońsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sardynki 1 puszka
majonez 3 łyżki
śmietana 3 łyżki
ogórek kwaszony
papryka konserwowa kawałek
groszek konserwowy 1 łyżka
sól
pieprz
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sardynki po balatońsku

Ogórki po obraniu kroimy w paseczki razem z papryką, wymieszać z majonezem, śmietaną i groszkiem. Doprawiamy do smaku. Zalewamy sardynki ułożone na półmisku i dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 30.04.2012 09:29
spróbowała bym chętnie
traktorek 16.11.2011 16:43
pycha
Adamorek 26.09.2011 13:48
nie przepadam za sardynkami
Adamorek 26.09.2011 13:48
nie przepadam za sardynkami
Adamorek 26.09.2011 13:48
nie przepadam za sardynkami
marcia71 26.04.2011 10:22
nazwa przywołuje wakacyjne wspomnienia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak