Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sandwicz iberyjski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cheba tostowego 2 kromki
konfitur z czarnych porzeczek 2lyz
szynki suchej plaster
twardego sera owczego 4 plastry
masło do posmarowania
tłuszcz do smarzenia

Przepis i sposób przygotowania na: sandwicz iberyjski

kromki posmaruj konfiturami na jednej ułóż plaster szynki i posyp utartym na grube wióry serem.przykryj drugą kromką .posmaruj roztopionym masłem i usmaż na patelni z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 28.05.2011 20:04
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak