Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz w sosie koperkowo-śmietanowym

5.0
(87)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sandacz 2 filety
śmietana kremówka 1 szklanka
koperek 2 łyżki
cytrynka 0,5 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w sosie koperkowo-śmietanowym

W miseczce wymieszać śmietanę, koperek, kucharek, pieprz, sok z połowy cytryny.
W blaszce położyć rybę i zalać śmietaną. Piec w piekarniku 200stopni, 25 do 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam 23.12.2023 20:14
Właśnie dziś na święta przyrządzam własnoręcznie złowionego, zobaczymy jaki wyjdzie.
Anna43 26.01.2013 15:44
smaczny pomysł , warto spróbować :)
misia53 13.12.2012 08:33
pysznie wygląda , tylko szkoda,ze nie mam męża wędkarza......sandacz niestety drogi
Małgorzata106 10.12.2012 19:01
super
gosia561 10.12.2012 18:44
uwielbiam sandacza
Simeo 10.12.2012 18:44
pyszny i delikatny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak