Sandacz w sosie koperkowo-śmietanowym

Sandacz w sosie koperkowo-śmietanowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sandacz

    2 filety
  • śmietana kremówka

    1 szklanka
  • koperek

    2 łyżki
  • cytrynka

    0,5 sztuki
  • Kucharek przyprawa do potraw

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W miseczce wymieszać śmietanę, koperek, kucharek, pieprz, sok z połowy cytryny.
W blaszce położyć rybę i zalać śmietaną. Piec w piekarniku 200stopni, 25 do 30 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna43

26.01.2013 15:44
smaczny pomysł , warto spróbować :)

misia53

13.12.2012 08:33
pysznie wygląda , tylko szkoda,ze nie mam męża wędkarza......sandacz niestety drogi

Małgorzata106

10.12.2012 19:01
super

gosia561

10.12.2012 18:44
uwielbiam sandacza

Simeo

10.12.2012 18:44
pyszny i delikatny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat