Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz w galarecie

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sandacz 0,80 dkg
włoszczyzna w/g uznania
cytryna 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
sól do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w galarecie

Włoszczyznę gotować przez 20 min,dodać listki laurowe i pokrojoną rybę na kawałki,gdy ryba bedzie miękka wyjąć razem z warzywami,a wywar przecedzić i doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem,namoczoną żelatynę rozpuscić w wywarze i ostudzić i zalać galaretą rybę przybraną groszkiem i marchewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 20.08.2011 13:40
super
Magdalena80 09.11.2010 20:23
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak