Sandacz w galarecie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sandacz

    0,80 dkg
  • włoszczyzna

    w/g uznania
  • cytryna

    1 szt
  • Liść laurowy suszony Prymat

    2 szt
  • sól

    do smaku
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włoszczyznę gotować przez 20 min,dodać listki laurowe i pokrojoną rybę na kawałki,gdy ryba bedzie miękka wyjąć razem z warzywami,a wywar przecedzić i doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem,namoczoną żelatynę rozpuscić w wywarze i ostudzić i zalać galaretą rybę przybraną groszkiem i marchewką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 20.08.2011 13:40
super
Magdalena80 09.11.2010 20:23
lubie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat