Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Sandacz w galarecie

5.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sandacz
0,80 dkg
włoszczyzna
w/g uznania
cytryna
1 szt
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
Żelatyna wieprzowa Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w galarecie

Włoszczyznę gotować przez 20 min,dodać listki laurowe i pokrojoną rybę na kawałki,gdy ryba bedzie miękka wyjąć razem z warzywami,a wywar przecedzić i doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem,namoczoną żelatynę rozpuscić w wywarze i ostudzić i zalać galaretą rybę przybraną groszkiem i marchewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 20.08.2011 13:40
super
Magdalena80 09.11.2010 20:23
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak