Sałtka Do Placka po Węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    500g pół głowki
  • papryka czerwona

    50g pół papryki
  • ogórek kiszony

    100g 4-5
  • cebula czerwona

    50g 1 cała
  • majonez

    100g 3 łyżki stołowa
  • Musztarda sarepska Prymat

    25g 1 łyżka stołowa
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jest to idealna sałatka do Placka po węgierski i nie tylko POLECAM!

1. Szatkujemy Kapustę
2. Siekamy Cebulkę Czerwoną
3. Kroimy w kostkę ogórki kiszone
4. Kroimy w kostkę

Całość mieszamy z Majonezem i Musztardą
Gotowe!

Sałatkę podajemy z Plackiem po Węgiersku!

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat