Przepis i sposób przygotowania na: Salsa z ogórków kiszonych
Ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę. Miód mieszamy z oliwą, solą i pieprzem. Do miski dodajemy ogórki, cebulę, sos i poszatkowany koperek. Wkładamy do lodówki.
Ja tę salsę zrobiłam do wegańskiego smalcu z fasoli. Wyszło pysznie :)
ogórki kiszone | 2 sztuki |
cebula czerwona | 0.5 sztuki |
koperek | 1 łyżeczka |
miód | 0.5 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę. Miód mieszamy z oliwą, solą i pieprzem. Do miski dodajemy ogórki, cebulę, sos i poszatkowany koperek. Wkładamy do lodówki.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: