Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salsa pomidorowa z kolendrą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory bez skóry 3 szt
czosnek 1 ząbek
sok pomidorowy 1 szkl
sok z cytryny
cebula 1 szt
posiekana kolendra pęczek
oliwa 8 łyżek
sól, pieprz do smaku
papryka 2 (chili lub jalapeno)

Przepis i sposób przygotowania na: Salsa pomidorowa z kolendrą

Pomidory posiekać i wymieszać z pozostałuymi składnikami. Doprawic wsdzystko do smaku solą i pieprzem. Wstawić na godzinę do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota76 01.08.2010 15:52
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak