Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SALCESON

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso z głowy wieprzowej
serce wieprzowe
ozór wieprzowy
czosnek 2 ząbki
kminek
majeranek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: SALCESON

mięso odgotować chude pokroić w kostkę tłuste zemleć przyprawić dodać wywaru nałożyć w folię do gotowania masarską związać odparzyć w gorącej wodzie ok. godziny gdyby woda za bardzo przestygła ponownie ją zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 11.07.2011 12:53
domowy najlepszy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak