Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka żydowska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
pieczarki 30 dag
ogórek kiszony 3 sztuki
cebule 3 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
majonez 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żydowska

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać i pokroić w kostkę. Pieczarki obgotować i pokroić w cieniutkie talarki. Ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Wszystko wstawić do miski. Przyprawić, wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 14.09.2011 10:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak