Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka zkaszy gryczanej i fasoli z dodatkiem tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1/2 szt
fasolka zielona 1 garsc
kasza gryczana 1 szkl
jajko 2 szt
kukurydza 3 łyzki
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka zkaszy gryczanej i fasoli z dodatkiem tuńczyka

Kasze gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy . do zimnej kaszy dodajemy tuńczyka i mieszamy . Kukurydzę odsączamy i dodajemy do sałtki . Fasole odcedzamy dodajemy do sałatki. Mieszamy . Jajka gotujemy ,obieramy i dodajemy do sałatki.Doprawiamy solą i pieprzem do smaku Sałatkę ozdabiamy zieloną fasolką konserwową lub ugotowaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 31.05.2012 09:56
rewelacja;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak