Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczana z kapustą pekińską
Skłądniki sosu wymieszać doprawić solą, pieprzem i cukrem. Dodac do sałatki.
Całosć wymieszać.
kapusta pekińska | 1/4 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
ziemniaki ugotowane | 7-8 szt |
szczypiorek | 1 pęczek |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1-2 szt |
ocet winny | 2 łyzki |
musztarda | 2 łyżeczki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
cukier | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: