SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CZERWONĄ CEBULĄ I OGÓRKIEM KISZONYM

SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z CZERWONĄ CEBULĄ I OGÓRKIEM KISZONYM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    8 średnich
  • cebula

    większa
  • ogórek kiszony

    2 duże
  • koperek

    pęczek
  • sól i pieprz

  • czosnek

    ząbek
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotuję w mundurkach w osolonej wodzie. Obieram, kroję w średniej wielkości kostkę.
Cebulę kroję w drobną kostkę, koperek oraz czosnek siekam.
Ogórki kiszone obieram ze skóry, kroję w kostkę.
Warzywa przekładam do miski, mieszam z jogurtem i majonezem, doprawiam do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat