Sałatka ziemniaczana na ciepło z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    50 dag
  • oliwa

    2 łyżeczki
  • ocet winny

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • szczypior

  • pietruszka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

obrane ziemniaki przekroić na pół i gotować. Przygotować sos ubijając w miseczce wszystki składniki-oliwę, ocet i zioła. Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę i polać sosem wymieszać. Świetnie smakują z pomidorem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat