Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ze świeżych warzyw z fasolką szparagową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 sztuk
pomidor 1 sztuka
ogórek świeży 1 mały
rzodkiewki 6 sztuk
cebula 0,5 małej
sałata 5 liści
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 sztuka
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ze świeżych warzyw z fasolką szparagową

Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki, i gotujemy do miękkości. Sałatę drzemy na mniejsze kawałki. Cebulę, pomidora, ogórka, rzodkiewką kroimy w kostkę. Sos sałatkowy mieszamy z 3 łyżkami oleju i 3 łyżkami wody. Wszystkie składniki mieszamy razem w misce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 24.11.2013 18:06
wyśmienita !!!!
Angelika10 20.01.2013 01:50
świetna
Dorota59 12.01.2013 12:46
świetna propozycja
kanu83 22.08.2012 19:22
bardzo fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak