Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ziemniakami i czerwoną kapustą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 sztuki
ziemniaki 3 sztuki
korniszony 3 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula czerwona 1 sztuka
koper 2 łyżki
majonez do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ziemniakami i czerwoną kapustą

Ziemniaki ugotować i wycedzić, jak ostygną pokroić w kostkę, dodać pokrojonego korniszona i poszatkowaną czerwoną kapustę.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.
Wyłożyć na talerze.
Posypać pokrojoną w plastry cebulką i posiekanym koperkiem.
Polać majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 11.02.2014 16:22
bardzo kolorowy
marcia7 11.02.2014 16:15
doskonały dodatek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak