Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z zielonych pomidorów
Gotujemy zalewę z pozostałych składników,warzywa przekładamy do słoików i zalewamy wrzącą zalewą,zakręcamy i odstawiamy słoiki do góry dnem na 1 dobę.
zielone pomidory | 1 kg |
cebula | 3 sztuki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 7 łyżek |
sól | 3 łyżki |
pieprz ziarnisty | 10 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: