Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z zapiekaną rybą
Kroki postępowania
1. warzywa
2. ryba
3. warzywa
4. ryba
5. warzywa
Między czasie układając warzywa i rybę polewamy je gorącym sosem. Pozostawiamy na noc :)
filet z dowolnej ryby | 1 kg |
mąka kukurydziana | 150 gram |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 opak. |
papryka konserwowa | 900 ml |
ogórki konserwowe | 900 ml |
cebula biała | 2 sztuki |
cebula czerwona | 2 sztuki |
cukier | 1/2 szklanki |
olej | 1 szklanka |
ocet | 4 łyżki |
woda | 1 szklanka |
koncentrat pomidorowy | 190 g |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: