Sałatka z winogronem i czerwoną fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • PUSZKA CZERWONEJ FASOLI

    1 puszka
  • por (biała część)

    1 sztuka
  • majonez2

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • winogrona

    1/2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę odcedzić,winogrono umyć i przekroić gronka na połowę,por drobno pokroić w paseczki.Wszystko razem wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat