Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z wędzonym boczkiem i fasolką szparagową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 20 dag
fasolka szparagowa 0,5 kg
pomidory 3 szt
cebula 1
olej
ocet winny

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z wędzonym boczkiem i fasolką szparagową

Fasolkę ugotować,pokroić na kawałki,pomidory obrać ze skórki i pokroić na plasterki,cebulę pokroić w piórka.Boczek pokroić na kawałeczki,zrumienić na patelni,do boczku dodać cebulę,wlać 4 łyżki oleju i 4 octu winnego,wymieszać przyprawić solą i pieprzem.Fasolkę wymieszać z pomidorami i zalać ciepłym sosem z boczkiem.Można posypać potrawę tartym serem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 27.04.2012 21:55
smaczne
Ania67 26.04.2012 21:44
świetna
malaczarna23 17.04.2012 09:02
super
m1monika 21.02.2012 15:29
brzmi pysznie :-)
Grazyna0211 17.02.2012 09:23
muszę spróbować zrobić taką sałatkę
Neetka90 20.01.2012 22:03
palce lizać!
Neetka90 20.01.2012 22:03
palce lizać!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak