Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z warzywami z rosołu i czerwoną fasolą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Pomysł na wykorzystanie warzyw z rosołu. Dzięki dodaniu jajek i czerwonej fasoli mamy pożywną, sycącą sałatkę.

Składniki:

Składniki:

warzywa 4 sztuki
fasola czerwona 1 opakowanie
ser żółty starty 1 garść
jajko 5 sztuk
natka pietruszki 1 łyżka
majonez 3 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Porada

Warzywa z zupy - pietruszka, seler, 2 marchewki.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z warzywami z rosołu i czerwoną fasolą

Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami.
Fasolę osączam z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak