Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z warzyw konserwowwych z sosem sojowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
sos sojowy do smaku
majonez 3 łyżki
ryż brązowy 1 woreczek
ogórek kiszony 2 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z warzyw konserwowwych z sosem sojowym

Warzywa w puszkach i tuńczyka odsączamy z zalewy. Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ogórki kroimy w kostkę. Mieszamy wszystkie składniki razem z majonezem. Doprawiamy sosem sojowym.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 12.08.2013 08:49
smaczna sałatka !
ppaulina 19.07.2013 21:36
pycha :) :)
Megg 16.02.2013 07:46
hmm ciekawa, musze ja wyprubowac bo uwielbiam salatki :)
Konczi 15.02.2013 17:19
fajne połączenie, smaczne zostawiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak