Sałatka z twarogu z rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • szczypiorek usiekany

    3 łyżki
  • koperek

    1 łyżka
  • śmietana

    1/2 szklanki
  • sól

    do smaku
  • twaróg

    25 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć, pokroić w plasterki. Ser pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze śmietaną, dodać koperek i szczypiorek, przyprawić do smaku solą. Podawać z pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 12.03.2013 20:55
mniam mniammm;]
caralajna 26.08.2012 08:16
wiosenny hit :)
Monika193 10.11.2010 07:50
to coś dla mnie, uwielbiam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat