Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem wiosenna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 1 kostka
sałata 1
pomidor 2
cebula 1
czarne oliwki 16
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
rzeżucha 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem wiosenna

Sałate dzielimy na cząstki. Jajka, cebulę i ogórek kroimy w plasterki, pomidory zaś w ósemki. Bulion warzywny rozporowadzamy w 100 ml gorącej wody. Tuńczyka odsączamy z sosu. Wszystkie skłądniki połączyć z bulionem. Dodać oliwki i rzezuchę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 26.02.2012 12:26
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak