Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 szt
  • ogórek kiszony

    3 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i ogórki kroimy w drobną kostkę. Dodajemy tuńczyka, a następnie przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Sos z tuńczyka i majonez łączymy ze sobą i dodajemy do sałatki. Całość mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Milena87 27.12.2012 13:25
smakowite:)
Anna169Hosz 27.05.2012 07:16
Ja dodaję jeszcze groszek konserwowy- pyszna:)
MAR3STA 29.04.2012 09:56
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat