Sałatka z tuńczykiem i pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    4szt
  • oliwki

    słoik
  • seler marynowany

    słoik
  • szczypior

    0,5pęczka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać, pokroić w ósemki. Oliwki pokroić w krążki. Szczypiorek posiekać. Odlać marynatę z cebulki i selera, odcedzić tuńczyka. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat