Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 opakowanie
  • kukurydza w puszce

    1 opakowanie
  • cebula biała

    2 sztuki
  • ogórki kiszone

    3 sztuki
  • majonez tradycyjny

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy z łupek i kroimy w kostkę. Czekamy, aż wystygną. Ogórki kiszone obieramy ze skórki. Wszystkie składniki kroimy w drobną kostkę i dodajmy majonez, sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 21.03.2012 22:48
Smakowita sałatka :)
Barbara/zuza22_85 11.07.2011 21:20
czesto ją robie :) pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat