Sałatka z tuńczykiem i korniszonami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1szt
  • majonez

    4łyżki
  • cukier

    0,5łyżeczki
  • sok z cytryny

    1/4szt
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. posolić dodać cukier, sok i pół łyżeczki majonezu. Mieszać dokładnie przez 10min. Tuńczyka odcedzić. Ogórki obrać. Pokroić w kostkę. Połączyć wszystkie składniki, dodać resztę majonezu,wymieszać, doprawić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat