sałatka z tuńczykiem i kaszą jaglaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza jaglana

    300 gram
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • ogórek małosolny

    3 sztuki
  • cebula czerwona

    1 sztuka
  • oliwa

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę jaglaną opłukać, następnie ugotować wg zaleceń na opakowaniu.
Ogórek , cebulę kroimy w kostkę.Dodajemy tuńczyka.Skropić oliwą z oliwek.Danie gotowe

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 01.09.2015 19:05
dobry pomysł
Monika-twin 21.08.2015 15:58
Szybka łatwa i pyszna i zdrowa sałatka!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat