Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 szt.
kukurydza w puszce 1 szt.
fasola czerwona 1 puszka
papryka konserwowa 1 kawałek
cebula czerwona 1 szt.
ogórki konserwowe 5 szt.
majonez 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i fasolą

Tuńczyka, fasolę oraz kukurydzę osącz na sicie z zalewy. Paprykę, cebulę i ogórki pokrój w kostkę. Do szklanej misy włóż wszystkie pokrojone składniki, dodaj majonez, wszystko wymieszaj i na końcu przypraw solą i pieprzem. Idealna sałatka na różnego rodzaju imprezę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 25.05.2015 14:46
Z Fasolą jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak