Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i ananasem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 2
płatki migdałowe 75 g
ananas w puszce 1
majonez tradycyjny 3 łyżki
Przyprawa curry orientalna Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i ananasem

1. Do ozdobnej miski na dnie wyłóż odsączonego tuńczyka.
2. Ananasa odsącz , pokrój w drobną kosteczkę. Wyłóż na tuńczyka.
3. Majonez wymieszaj z przyprawą curry. Rozprowadź na wierzchu sałatki.
4. Migdały wrzuć na patelnie. Przypraż z każdej strony. Wysyp na górę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edith85 17.11.2016 12:07
Do ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak