Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron ryżowy 125 g
tuńczyk w sosie własnym 1 puszk
jajko 3 szt
ogórki kiszone 3 szt
majonez 2-3 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem

Makaron ugotować i odcedzić. Ogórki pokroić i odcisnąć. jajka ugotować i zetrzeć na tarce o grubym oczku. Tuńczyka odcisnąć. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Schłodzić przed podaniem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak