Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka z warzywami

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 2 puszka
pomidor 3 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
czarne oliwki
sok z cytryny
sól
ząbek czosnku 2
kapusta pekińska 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka z warzywami

Kapustę pokroić drobno, pomidory pokroić w ćwiartki, jajka tak samo- wszystkie te składniki połączyć, całość udekorować oliwkami, tuńczyka skropić trochę sokiem z cytryny i dodać do warzyw i przygotować sos czosnkowy z jogurtu , czosnku i ziół i polać nim sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz17 20.12.2011 21:24
pycha bardzo lubię sałatki z tuńczykiem
Izabela28 22.11.2010 12:35
Super sałatka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak