Sałatka z tuńczyka z ryżem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    1 szkl
  • kukurydza

    1 puszka
  • groszek

    1 puszka
  • tuńczyk

    1 puszka
  • majonez

    1 słoiczek
  • cytryna

    0,5 szt
  • pomidor

    1 szt
  • natka pietruszki

  • pieprz

  • sol1

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szklanke ryżu ugotować na sypko dodac po puszce kukurydzy groszku tuńczyka pokrojonego w kostke pomidora posiekana natke wycisnąć sok z cytryny a na końcu dodać majonez mieszamy i przyprawiamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 08.12.2010 15:31
mniam, bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat