Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i pęczaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
brokuł 1 mały
kasza pęczak 1 szklanki
ogórek kiszony 3 duże
majonez 1/2 małego słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i pęczaku

brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy na parze przez kilka minut.

Do miski wkładamy wszystkie składniki pokrojone na drobne kawałki i mieszamy.

Dodajemy majonezu, soli i pieprzu i dokładnie mieszamy.
Sałatka bardzo lekka. Polecam po prostu na kolację.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 08.02.2017 13:20
lubię sałatki z tuńczykiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak