Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
ryż 100 g
ogórki konserwowe 3 szt
cebula czerwona 1 szt
sól
pieprz
majonez 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

Tuńczyka odcedzamy na sicie, czerwoną fasolę również. Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu przelewamy zimną wodą. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę oraz ogórki konserwowe również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy razem, doprawiając solą oraz pieprzem i dodajemy majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 04.02.2013 00:11
dobra
aisza1 22.01.2013 13:47
smaczne
halina17 22.01.2013 11:10
Bardzo lubię sałatkę z tuńczyka.
bietka 21.01.2013 22:51
musi być dobra :)
Milena87 21.01.2013 21:59
smaczne zapewne
kasiek 21.01.2013 21:18
brzmi pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak