Sałatka z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula czerwona

    1
  • Pęczek rzodkiewek

    1
  • natka pietruszki

    2 łyżki
  • biała fasola

    1 ugotowana
  • tuńczyk w sosie własnym

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek, rzodkiewkę, cebule pokroić w kostkę. Tuńczyka połączyć z oliwą i doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Dokładnie połączyć wszystkie składniki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 02.12.2011 10:38
dobra
kielcok1 25.10.2011 15:02
mniam
aginaa 23.09.2010 12:08
pyszna
Kate131 15.09.2010 06:55
z fasolą nie probowalam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat