Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

puszka fasoli białej 1
puszka fasoli czerwonej 1
oliwa 8 łyżek
ocet 10 % 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tuńczyka

Fasolę i tuńczyka odcedzić ,rybę rozdrobnić.Ocet utrzeć z solą ,pieprzem,połączyć z oliwą, dodać czosnek przeciśnięty przz praskę,dodać zioła.Fasolę i tuńczyka wymieszać razem z sosem .Podawać na pokrojonych w plastry pomidorach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 13.07.2012 23:34
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak