Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z szpinaku i karpia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
ocet balsamiczny 2 łyżki
olej rzepakowy 2 łyżki
kiełki rzodkiewki 1/2 opakowania
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
karp 2 smażony

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z szpinaku i karpia

Liście szpinaku myjemy osuszamy i układamy na talerzach. Kawałki upieczonego karpia rwiemy na małe cząstki. Wyciągamy wszystkie ości. Czyste kawałki układamy na szpinaku . Dodajemy kiełki rzodkiewki. Cała sałatkę doprawiamy solą ziołową ,pieprzem kolorowym grubo mielonym. Polewamy olejem rzepakowym i octem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisoglam 01.01.2013 16:06
Ładnie wygląda :)
iwa643 01.01.2013 09:36
Polecam smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak