Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z szpianku i paluszków surimi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
paluszki surimi 4 szt
ogórek zielony 1/2 szt
cebula 1 szt
sól morka
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z szpianku i paluszków surimi

Szpinak myjemy i suszymy .Układamy na talerzu .Paluszki rozmrażamy .Kroimy w kosteczkę . Cebulę kroimy w piórka . Ogórka nie obieramy kroimy w plasterki .Składniki dodajemy do szpinaku .doprawiamy oliwą z oliwek,pieprzem i solą morską

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 03.02.2012 12:33
Pyszna sałatka... polecam przepis
iwa643 22.01.2012 04:58
Surimi w formie tzw. paluszków krabowych. Surimi – produkt sporządzony na bazie zmielonego mięsa białych ryb, najczęściej mintaja, dorsza lub morszczuka.
Katarzyna/kate1980 21.01.2012 22:57
śliczna
Anna133 21.01.2012 08:44
ewa co to surimi ?
iwa643 21.01.2012 07:42
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak