Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z serkiem wiejskim, rzodkiewką i wedzonym łososiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 50 g
endywia 2 garście zwykłej i strzępiastej
radicchio 5 listków
rzodkiewka 5 szt
szczypiorek 3 łyżki
ogórek 1 szt
kalarepka młoda 1/2 szt
szalotka 1 szt
sól i pieprz 1/2 łyżeczki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z serkiem wiejskim, rzodkiewką i wedzonym łososiem



Sałaty myjemy, rwiemy na małe kawałki i układamy na talerzu.
Serek, łączymy z przyprawami, startą na grubych oczkach rzodkiewką, kalarepą i ogórkiem, dodać poszatkowaną szalotkę i szczypior, ułożyć na sałacie, na koniec kilka różyczek z łososia.

To daje nam pełnowartościowy i dietetyczny posiłek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

molanka 23.04.2016 18:55
można się najeść patrząc
Wacław 23.04.2016 16:45
pyszne śniadanko :-)
IZABELA29 23.04.2016 10:33
Pysznie i zdrowo
gosia56 23.04.2016 10:01
pyszna wiosenna
Małgorzata92 23.04.2016 08:55
Wiosennie :)
Damiano
Damiano 23.04.2016 08:54
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak