Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z selerem naciowym i orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ananas 1/2 puszki
pierś z indyka 400g
majonez 3/4 szklanki
papryka czerwona 1
orzechy włoskie 2 łyżki siekane
seler naciowy kilka łyzek (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z selerem naciowym i orzechami

Filet kroimy w kostke, lekko doprawiamy i smażymy-studzimy. W tym czasie kroimy ananasa araz papryke w kostke. Wszystkie składniki łaczymy ze soba zalewamy majonezem i doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak