Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem konserwowym i kukurydzą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler konserwowy 1 Słoik
kukurydza w puszce 1 Puszka
marchew 1
jajko 3
szynka konserwowa 4-5 Plasterków
majonez 1 Łyżka
jogurt naturalny 2 Łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem konserwowym i kukurydzą

Seler i kukurydzę osączamy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Marchew i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szynkę kroimy w kostkę. Majonez łączymy z jogurtem, dodajemy do reszty składników. Przyprawiamy solą i pieprzem, mieszamy.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.05.2017 09:41
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak