sałatka z selerem i marynowanymi pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tarty seler

    2 słoiki
  • kukurydza konserwowa

  • majonez

  • biała fasola

    PUSZKA
  • natka pietruszki

  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Selera, kukurydzę, fasolę i pieczarki odcedzamy z zalewy.Natkę myjemy, osuszamy i siekamy.Wsypujemy do warzyw i mieszamy. Do sałatki dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem.Mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
leonkot 17.02.2012 16:59
muszę spróbować
leonkot 20.01.2012 15:05
fajna
aga130982 16.12.2011 09:21
mniam
Ela15 05.11.2011 11:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat