Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera, szynki i kukurydzy

5.0
(43)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
seler konserwowy 1 słoik
szynka konserwowa 0,5 kilograma
kukurydza w puszce 1 puszka
sól i pieprz do smaku
majonez wg uznania
ananas w puszce 200 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera, szynki i kukurydzy

Jajka ugotować na twardo. Seler i kukurydzę odcedzić z zalewy na sitku.  Szynkę i plastry ananasa pokroić w kostkę. Po ugotowaniu i ostudzeniu jajka posiekać nożem. Następnie wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. 

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 27.12.2013 20:57
przepyszna
noninka77 27.12.2013 15:19
robiłam....pyszna:)
iwi 27.12.2013 14:35
Pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak