Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera naciowego i paluszków Surimi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ananas w puszce 1 szt
seler naciowy 5 łodyga
cebula czerwona 1 szt
ryba 250 gr
majonez tradycyjny 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera naciowego i paluszków Surimi

Ananas pokroić w paseczki lub kostkę i osączyć na sitku.
Cebulę pokroić w kostkę
Paluszki krabowe Surimi pokroić na kawałki
Z selera zdjąć włókna i pokroić go w cieniutkie plasterki.
Połączyć wszystkie składniki i wymieszać z majonezem.
Niczym już nie doprawiać. Schłodzić.
Bardzo smaczna sałatka a także idealna przystawka na imprezki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.03.2014 20:21
Dobra taka.
IKrakowianka 01.03.2014 19:00
świetnie podana
Bernadeta1 21.02.2014 00:07
szybka i smaczna
Przepisy Joanny 17.02.2014 18:35
Polecam, u nas to hicior na wszelkich imprezkach:)
Hanna5 17.02.2014 17:45
podanie zachęca do spróbowania
marcia7 17.02.2014 10:21
ciekawie podana
Pyszota 17.02.2014 10:08
ciekawa propozycja
Paolcia 17.02.2014 09:37
bardzo łasnie wygląda :)
PaniMISIOWA 17.02.2014 09:32
efektownie podane, łatwe i smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak