Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera naciowego i makaronu

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
szynka drobiowa 30 dag
seler naciowy 1/2 kg
majonez 1 słoiczek mały
śmietana 1/2 szklanki
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera naciowego i makaronu

Makron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu przelewamy zimna woda i odstawiamy aby dobrze obciekł. Szynkę kroimy w drobna kosteczkę . Seler naciowy łodygi kroimy w kosteczkę . Zimny makaron łączymy z szyneczka i selerem. Dodajemy majonez wymieszany z śmietana . Mieszamy doprawiamy solą morską i pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogusia19 13.09.2013 13:31
smaczna sałatka
dodi 13.09.2013 09:16
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak